Contact

Team

Ineke

Naast jarenlange ervaring in de algemene tandheelkunde ligt Ineke haar passie bij esthetische tandheelkunde, ingewikkelde casuïstiek en onzichtbare beugels. Een speciale aandacht heeft zij voor ouderenzorg en angstige patiënten.

Ze heeft ontwikkelingswerk gedaan in Afrika (Burkina Faso) en Nepal en zet zich in voor goede tandheelkundige zorg voor iedereen.

BIG-nr: 89913297002
Werkzame dagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Ineke Wagendrever

tandarts en praktijkeigenaar

Tim

Tim werkt 4 dagen in week en heeft een zeer brede tandheelkundige kennis. Speciale aandacht voor de angstige patiënt, prothetiek en opbouwen van het gebit aangedaan door ernstige slijtage. Zijn kwaliteit is een individueel passende oplossing te vinden bij iedere patiënt.

BIG-nr: 49920988102
Werkzame dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Tim van Dortmondt

tandarts

Joey

Joey is algemeen tandarts en zeer geïnteresseerd in de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten binnen de tandheelkunde. Hij heeft zich extra bekwaamd in de uitvoering van wortelkanaalbehandelingen, al dan niet met een microscoop.  Al deze kennis gebruikt hij bij zijn dagelijkse behandelingen en hij informeert zijn collega’s regelmatig.

BIG-nr: 69928426402
Werkzame dagen: dinsdag en woensdag

Joey de Boer

tandarts

Kathelijne

Kathelijne is algemeen tandarts en heeft veel affiniteit met kinderen. Naast de algemene tandartspraktijk werkt Kathelijne op de tandheelkunde universiteit het ACTA, afdeling kindertandheelkunde.  Zij geeft les aan studenten tandheelkunde en mondzorgkunde.

BIG-register: 29920324702
Werkzame dagen: maandag, dinsdag en donderdag

Kathelijne van der Mooren

tandarts

Jan Willem

Jan Willem heeft gedurende 13 jaar bij de Koninklijke Marine als tandarts gewerkt. Daarna heeft hij zich verder verdiept in kleine kaakchirurgische behandelingen en implantoloog. Met rust en veel ervaring zorgt hij voor een ontspannen behandelsfeer.

BIG-register: 89042713102
Werkzame dagen: donderdag

Jan Willem van de Griend

tandarts implantoloog

Manouk

Manouk is een jonge en gedreven tandarts met sociale ambitie. Ze heeft haar masterstage "Mondzorg bij kinderen" in Brazilië succesvol uitgevoerd.
Ze is geduldig, perfectionistisch, vrolijk, leergierig en empathisch. Met deze sterke eigenschappen stelt zij haar patiënten op hun gemak tijdens elke behandeling.

BIG-register: 19934617202
Werkzame dagen: woensdag, vrijdag

Manouk de Wolf

tandarts

Marlies

Hét gezicht van de praktijk!
Al meer dan 25 jaar verwelkomt zij elke patiënt in de praktijk, helpt en denkt mee met elke vraag en heeft een groot hart voor iedereen. Door haar ervaring met alle aspecten in de tandheelkunde is zij voor elke patiënt én collega onmisbaar.

Marlies Wagendrever

praktijkmanagement

Martijn

praktijkmanagement

Martijn Verhoek

praktijkmanagement

Renske

werkt al meer dan 20 jaar binnen onze praktijk en weet iedereen op zijn eigen manier te motiveren tot een goede mondzorg.

Werkzame dagen: dinsdag, woensdag, en donderdag

Renske Bijvank

mondhygiënist

Liza

Nuchter, gedreven en realistisch over haalbare doelen. Een all round mondhygienist die door haar patienten en collega’s zeer gewaardeerd word.

Liza Karemaker

mondhygiënist

Maureen

Werkt al bijna 20 jaar binnen onze praktijk. Rustig en zacht karakter. Weet (angstige) patienten zeer op het gemak te stellen

Maureen Swier

paropreventie assistente

Amber

Dé assistente die vijf dagen in de week werkt, altijd vrolijk en tevens de rechterhand voor de “onzichtbare beugel”

Amber Huijsman

(preventie) assistente

Cynthia

Kan als geen ander kinderen en pubers motiveren tot goede mondzorg!
Als assistent onmisbaar.

Cynthia Klaver

(preventie) assistente

Leonie

Met 25 + jaar ervaring als tandartsassistent is zij onmisbaar voor de praktijk en haar collega’s . Als geen ander stelt zij iedere patiënt op het gemakt tijdens de behandeling.

Leonie Visser

assistente

Nicolette

Onze nieuwste collega, heeft zich buitengewoon gemakkelijk omgeschoold naar de tandheelkunde en zichzelf onmisbaar gemaakt voor praktijk en team.

Nicolette van de Geest

assistente

Rianne

stagiaire mondhygiënist

Rianne Smit

stagiaire mondhygiënist

Fenna

enthousiaste assistente, de jeugd heeft de toekomst!

Fenna Joris

assistente

Esmee Veerman

mondhygiënist

Esmee Veerman

mondhygiënist

Stagiaires we vinden het  belangrijk ons steentje bij de dragen aan de tandartsen, mondhygienisten en assistentes van de toekomst. Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig stagiaires die met ons meewerken.