Contact
|
|
Verwijzingen

Verwijzingen

Wij proberen verwijzingen zoveel mogelijk te voorkomen. Voor de meest gangbare tandheelkundige behandeling + specialisaties (implantologie, volledige (klik)gebitten, kleine chirurgische ingrepen ed, wortelkanaalbehandelingen onder microscoop) kunt u bij ons terecht. Tóch kan het voorkomen dat wij u verwijzen.

Onze vaste verwijzers:
Beugels en recht zetten van de tanden: alles wat wij zelf niet in huis hebben verwijzen wij door. Een prettige relatie onderhouden wij met onze vaste verwijzer Bracetime in het Missiehuis, maar ook orthodontist Heiligers en orthocenter Stedebroec/Hoorn behoren tot onze verwijzers.

Voor zéér moeilijke wortelkanaalbehandelingen of herbehandelingen waar we zelf niet uitkomen, verwijzen wij naar De Verwijspraktijk in Hoorn voor endodontologie: Daan van Waaijen en Sander Menso. Tevens verwijzen wij naar Marina Clinic in Volendam.

Voor mond- kaak en aangezichtschirurgie onderhouden wij een zeer goede relatie met het Dijklander ziekenhuis en het Missiehuis in Hoorn. Ook Marina Clinic is een goede uitvalbasis bij spoed.