Contact
|
|
Uw afspraak

Uw afspraak

Wij vinden het belangrijk onze patiënten persoonlijke aandacht te geven; u wordt altijd één-op-één behandeld door de tandarts of mondhygiënist zelf. Uiteraard kiest u zelf uw vaste behandelaar.

In het geval van pijn of spoed wordt u bij de behandelaar geplaatst die het eerst tijd voor u heeft. Wilt u tóch liever bij uw vaste behandelaar? Dat kan uiteraard, maar het kan zijn dat uw afspraak dan niet op korte termijn ingepland kan worden.

Bij ziekte of onverwachte afwezigheid van onze medewerkers is het ons streven afspraken door te laten gaan, u kan dan éénmalig door een andere medewerker behandeld worden.

Indien u verhinderd bent voor uw geplande afspraak, verzoeken wij u minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak te annuleren. Na deze tijd kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Spoed

Voor spoed en pijnklachten tijdens werktijden kunt u ons bellen op 0229 – 501980. Onze assistentes kunnen dan de klacht inschatten en op basis daarvan een spoedafspraak inplannen. Indien mogelijk wordt het probleem dan verholpen, of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt

s Avonds en in het weekend kunt u bellen met Tandartsspoedpraktijk in Alkmaar op het telefoonnummer: 0900-8602 (0,90 ct per gesprek).