|
|
Tandartsbehandeling onder narcose

Tandartsbehandeling onder narcose

Sommige mensen zijn zó bang voor een tandheelkundige behandeling dat zij zorg mijden. Pijn aan het gebit en schaamte tot gevolg.

Vanaf september 2024 biedt Tandarts Hoorn, ‘t Pakhuis tandheelkundige behandelingen onder narcose aan door een unieke samenwerking met de Missiehuiskliniek in Hoorn.

Tijdens de narcose behandeling wordt u in diepe slaap gebracht waarna de uiteindelijke behandeling plaatsvindt. Een team van anesthesiologen zorgt, samen met uw tandarts van tandartspraktijk ‘t Pakhuis voor uw gezondheid tijdens de behandeling.

Uw 1e bezoek bestaat uit een intake bij tandartspraktijk ’t Pakhuis. Tijdens dit 1e bezoek worden de (on)mogelijkheden van een behandeling onder narcose met u besproken. Er worden röntgenfoto’s gemaakt en een behandelplan en begroting opgesteld. Dit wordt uitgebreid met u besproken. Indien van toepassing kunnen ook eventuele combinatieafspraken met de kaakchirurg van de Missiehuiskliniek worden besproken.

NB! Om vervolgbehandelingen onder narcose te voorkomen worden een aantal vervolgafspraken in de algemene praktijk ingepland. Het doel: een stabiele mondgezondheid voor de toekomst met regelmatige controle afspraken.